Laatste nieuws

Afgeleverd

23.03.2013

   afgeleverd                &

LOGO-NAGEL 300dpi wit


Landini Noord is een
Dealer van Louis Nagel
www.louisnagel.com

Artikelen

Landini Noord:
hét landbouwmechanisatiebedrijf van het noorden!

 

Landbouwmechanisatiebedrijf Landini Noord is gevestigd in Bellingwolde. Wij richten ons op het verkopen van nieuwe én gebruikte tractoren en landbouwwerktuigen aan onder andere agrariërs, loonbedrijven, aannemers, particulieren en openbare instellingen. Door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landbouwmechanisatie, kunt u bij ons altijd terecht voor de meest moderne tractoren en werktuigen.

 

Leveringsprogramma tractoren en landbouwwerktuigen

Ons uitgebreid leveringsprogramma omvat diverse tractoren en landbouwwerktuigen van diverse hoogstaande merken. Dit maakt het mogelijke dat Landini Noord veel bedrijven en particulieren van dienst kan zijn. Op deze website vindt u alle nieuwe en gebruikte tractoren en werktuigen. In de showroom staat een grote verscheidenheid aan de meest nieuwe en moderne landbouwmachines.

 

Landini Noord is dealer van:

•    Landini: tractoren. 
•    Fella: maaiers, kneuzers, harken en schudders.
•    Maschio: frezen, maaiers, woelers, eggen.
•    Gaspardo: zaaimachines, frontbak.
•    Sigma4: voorladers.

 

Solide tractoren en landbouwwerktuigen

Bij Landini Noord zijn vakbekwame en ervaren medewerkers in dienst. Allen zijn technici op het gebied van landbouwmechanisatie. Wij streven naar vakmanschap en hoogstaande kwaliteit. Alleen solide tractoren en landbouwwerktuigen worden door ons verkocht!

 

Onderhoud en reparatie landbouwmachines

Naast verkoop heeft Landini Noord het onderhoud van tractoren en landbouwwerktuigen in eigen beheer. Wij beschikken over een vernieuwde werkplaats van 600 vierkante meter. De werkplaats is compleet uitgerust met moderne apparatuur en gereedschappen, waardoor wij alle onderhoud en reparaties aan landbouwmachines zelf uitvoeren. Daarnaast biedt een eigen werkplaats de mogelijkheid u snel en precies op de hoogte te houden over de stand van zaken.

 

Landini Noord

Bent u op zoek naar een tractor of een landbouwwerktuig dat niet op onze website staat? Neem contact met ons! Naast de vele machines die wij verkopen, kunnen wij de tractor of het landbouwwerktuig waarover wij niet beschikken wel voor u bestellen.

Ook wanneer u meer informatie wilt ontvangen of nog vragen hebt, zijn wij u graag van dienst. Bel 06 – 518 136 14 of stuur een e-mail naar info@landini-noord.nl!

 

 

Onze gerenomeerde partners

Gaspardo  Sigma4 Landinilogo Maschio  Fella